Modig kampagne støtter dem, der kæmper for en bedre verden

November 2017.

Menneskerettighederne er under et historisk pres. Millioner af mennesker lever i frygt på grund af staters og væbnede grupper overgreb og brud på international ret. Samtidigt fremstiller flere og flere regeringer beskyttelsen af menneskerettighederne, som en forhindring for national sikkerhed.

Men der er nogen, som nægter at stoppe deres kamp for basale rettigheder, frihed og lighed.

I den forbindelse aktioneres der helt specifikt for Azza Soliman, som er et eksempel på en fremtrædende og modig menneskerettighedsforkæmper. Hver eneste dag risikerer Azza Soliman sin egen sikkerhed og frihed for at forsvare egyptiske kvinders rettigheder.

Vi samler underkskrifter til Egyptens præsident, og opfordrer ham til at løslade Azza Soliman.

 

 

Tid og sted: Farum Kulturhus kl. 17 d. 21/11/2017.

 

 

 

 

 

 

 

Kategorier: Ikke kategoriseret

Lukket for kommentarer.